Over ons

MAXX Handelsfirma richt zich met een productlijn op het aanbod van schoorsteenveeghulpmiddelen en schoorsteenproducten voor de professionele schoorsteenvegers, schoonmaakbedrijven en brandweerorganisaties. Onze producten zijn voornamelijk van Nederlandse, Duitse, Belgische, Britse en Amerikaanse makelij. Wij streven er naar om een goed basispakket producten uit voorraad te leveren.
Deze producten zijn geschikt voor het klassiek vegen van schoorsteen-kanalen, zowel van boven als van onderen. Ook het roterend veegsysteem behoort tot ons assortiment. Wij zijn in Nederland exclusief dealer van SNAPLOK.

Met een tweede productlijn richt MAXX Handelsfirma zich op het aanbod van bouwstofzuigers en stofafzuiging voor de professionele bouwbedrijven, asbestverwijderaars en schoorsteenvegers. Hiermee is het mogelijk om stofvrij te werken volgens de eisen van de Arbeidsinspectie SZW. De door MAXX Handelsfirma aangeboden zuigers zijn TNO gecertificeerd.
Onze producten zijn voornamelijk van Duitse en Engelse makelij.

De dagelijkse bedrijfsleiding van MAXX handelsfirma V.O.F. is in handen van Wilma Eskes. Wilma heeft ervaring met zowel schoorsteenvegen als met de productie van de diverse artikelen voor schoorsteenvegen, daarnaast heeft zij als bouwtechnicus meer dan 25 jaar ervaring als projectleider in de bouwsector.
Wilma wordt commercieel ondersteund door haar echtgenoot (mede-vennoot van MAXX Handelsfirma) Henk Willink.
Henk heeft ook meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector op management- en directie-niveau.
Hun beider zeer uitgebreide netwerk in de bouwsector en bij schoorsteenvegers komt van pas om het assortiment van MAXX Handelsfirma – conform de actuele vraag uit de markt – “up tot date” te houden.